Varausehdot

Lehontulet / TaloYlläs Oy noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta heti kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen.

Lehontulet / TaloYlläs Oy
1835439-2
Kotivaarantie 8
95970 Äkäslompolo

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut vähintään ennakkomaksun  30 % hinnasta eräpäivään mennessä. Loppuosa laskutetaan kuusikymmentä (60) vuorokautta ennen oleskelun alkamista.

Online-varauksissa majoitusmaksu peritään kokonaisuudessaan varauksen teon yhteydessä.

Peruutukset

Peruutus on tehtävä aina kirjallisena sähköpostitse olehuoletta@lehontulet.fi tai kirjeitse Kotivaarantie 8, 95970 Äkäslompolo. Peruutus katsotaan ilmoitetuksi sille päivälle kun Lehontulet/Talo Ylläs Oy saa tiedon peruutuksesta.

Mikäli asiakas peruu varauksen kuusikymmentä (60) vuorokautta ennen oleskelun alkamista palautetaan asiakkaalle 50 euron toimistokulujen jälkeen jäljelle jäänyt majoitusmaksu. Peruutuksen tapahtuessa alle kuusikymmentä (60) vuorokautta ennen oleskelun alkamista majoitusmaksu pidätetään kokonaisuudessaan. Jos koko majoitusviipymä myydään uudelleen palautetaan asiakkaalle 50 euron toimistokulujen jälkeen jäljelle jäänyt majoitusmaksu.

Jos peruutus tapahtuu esim. koronavirusepidemian vuoksi, tai muun katastrofin vuoksi, jossa Suomen hallitus on määrännyt rajoitteita, palautetaan asiakkaalle 50 % majoitusmaksusta.

Muista ottaa matkustajavakuutus jo matkaa suunnitellassa ja hyödynnä sitä tarvittaessa.

Ylivoimaisen ”force majeure” esteen sattuessa tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja majoittajalla on oikeus peruuttaa varaus. Majoittajalla on myös oikeus siirtää majoitus vastaavaan majoitukseen, mikäli asiakkaan varaama majoitus ei ole jostain syystä kyseisenä ajankohtana käytettävissä. Asiakasta tiedotetaan tilanteesta viipymättä.

Majoittuminen

Huone on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 10.00.

Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet varauksen mukaiselle henkilömäärälle. Majoitustiloissa saa yöpyä vain varauksen mukainen henkilömäärä.

Luovutetut avaimet ovat asiakkaan vastuulla koko viipymän ajan. Asiakas on velvollinen korvaamaan kadonneen avaimen aiheuttamat kulut. Näitä kuluja syntyy tapauskohtaisesti uusien avaimien teettämisestä ja/tai lukkojen vaihtamisesta. Kuluihin lisätään päälle toimistomaksu 50 €.

Majoittaja ei vastaa asiakkaan tavaroista, joita säilytetään majoitus- tai muissa tiloissa, tai jotka unohtuvat niihin.

Asiakkaan tulee noudattaa alueella hiljaisuutta klo. 23.00 - 7.00, jolloin häiriköinti ja metelöinti on kiellettyä. Jos hiljaisuuden aikana aiheutuu kohtuutonta häiriötä lähialueen muille ihmisille voidaan asiakas poistaa majoituksesta. Tällöin majoitus luovutetaan välittömästi, eikä asiakkaalla ole oikeutta vaatia suoritettujen maksujen palauttamista.

Kaikissa majoitustiloissa on tupakointikielto. Tupakoinnista veloitetaan 250 € tuuletusmaksu ja/tai ionisiointikustannukset.

Lisäpalvelut

Majoituksen hintaan sisältyy loppusiivous. Asiakkaan tulee varmistaa, että lähtiessä huonekalut ovat paikoillaan, astiat astianpesukoneessa tai kuivauskaapissa, kierrätettävät roskat lajiteltu ja seka-, pahvi- ja muovijäte viety Lehontulien jätepisteen kierrätysastioihin.

Majoituksen hintaan sisältyy kauden mukaan tarjolla olevat lisäpalvelut: lumikengät, potkukelkat, pulkat, liukurit, lasten lumilapiot ja -kolat, yhteiset suksien huoltotilat, yhteinen ulkotulipaikka, yhteinen hiekkaranta, polkupyörät, sup-laudat, soutuvene ja pelastusliivit. Lisäpalvelut ovat asiakkaiden vapaassa käytössä ilman erillistä varaamista. Lisäpalveluiden tuotteet tulee palauttaa omille paikoilleen käytön jälkeen. Mahdollisista puutteista ja vaurioista tulee ilmoittaa viipymättä henkilökunnalle. Ilkivallan aiheuttamista vahingoista peritään uuden tuotteen hinta ja/tai korjauskustannukset ja/tai hankkimiskulut 30 €/h.

Lemmikit ovat sallittuja lemmikkimökeissä, kun niistä on etukäteen ilmoitettu. Lemmikisiivousmaksua peritään 30 € kun viipymä on 1-4 vrk ja 50 € kun viipymä on yli viisi vuorokautta.

Majoitusten edustoilla on mahdollisuus ladata sähköautoja 8A-pistorasioista. Lataamisesta peritään 5 €/päivä tai 25€/viikko sähköauton latausmaksu.

Reklamaatiot

Kaikki majoituksen puutteet ja vaurioista tulee ilmoittaa viipymättä henkilökunnalle. Ilkivallan aiheuttamista vahingoista peritään uuden tuotteen hinta ja/tai korjauskustannukset ja/tai hankkimiskulut 30 €/h.


Lehontulet / TaloYlläs Oy varaa oikeuden muutoksiin.